sâmbătă, 19 martie 2016


                                       Concurs  - 5 vouchere in valoare de 25 ron fiecare pentru achizitionarea de produse fito-dermatocosmetice Life-flo® SECOM Romania 
In urma selectarii mele de catre BUZZStore pentru campania de testare a produselor fito-dermatocosmetice Life-flo® de la SECOM Romania, doresc sa ofer persoanelor care cred ca sanatatea si frumusetea nu e doar un moft si care sunt doritoare sa incerce produse de ingrijire personala 100% naturale, fara parabeni, coloranti sau parfumuri. Cel mai important este ca aceste produse se preteaza pentru preparea homemade a diverselor masti de par, ten, sau corp. Cu doar trei produse, acasa poti gasi multiple intrebuintari, in functie de dorintele fiecareia.

Eu sunt foarte incantata de aceste produse, deoarece mi-am propus sa-mi detoxific organismul, iar argila de bentonita de sodiu si uleiul de avocado sunt pe lista produselor pe care le voi folosi in aceasta cura.
 
     Pe masura ce variez modul de folosire, ma indragostesc tot mai mult de ele.

     Organizez acest concurs pentru a oferi sansa de a testa aceste produse personelor interesate din BUCURESTI.
  
 
Premiul:

     - 5 Cataloage cu produse fito-dermatocosmetice Life-flo® si 5 vouchere a cate 25 lei fiecare pentru achizitionarea acestor produse din magazinele SECOM, valabile pana pe Mai 2016.



Cerinte:

     1. Like postarii concursului pe pagina mea personala de Facebook AICI
     2. Share PUBLIC al acestui post.
     3. Sa-mi lasati un comentariu pe blog in care sa-mi spuneti in cateva cuvinte cum veti folosi acest voucher. 
     4. Primele cinci persoane care vor indeplini conditiile de mai sus, vor fi declarate castigatoarele concursului.

     - Data limita a concursului: 24 Martie 2016.

     - Vor fi 5 castigatoare, fiecare urmand sa primeasca cate 1 Catalog + 1 Voucher


     Voucherele vor fi distribuite castigatoarelor ulterior concursului, urmand sa ma contacteze prin mesaj PM Facebook. Predarea se face personal in Bucuresti. 


Rugaminte:
In momentul in care intrati in posesia premiilor, va rog sa faceti o poza cu el si sa mi-o trimiteti PM Facebook. Este foarte important sa primesc aceste poze, pentru a putea finaliza campania!

     Concursul nu este in nici un fel sponsorizat sau administrat de Facebook!


     Multumesc si multa bafta la concurs!

2 comentarii: