marți, 22 martie 2016



Vizita in magazinul Secom din Bucuresti - O incantare pentru toate simturile #buzzsecom


 Saptamana trecuta am făcut o vizită  magazinului Secom din Bucuresti (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 59),ca urmare a selectiei mele in campania de testare organizata de Buzzstore, pentru a achizitiona    produse Secom fito-dermatocosmetice din gama Life-flo®.
Cum i-am pasit pragul am simtit ca am patruns intr-o oaza de liniste si armonie. Parfumul discret din magazin mi-a incantat simtul olfactiv. Am fost placut impresionata de amabilitatea personalului, designul modern din interior şi multitudinea de produse din gama de produse fito-dermatocosmetice. Aşezate frumos pe raft, parcă imi doream (si inca imi doresc) să le testez pe toate.
Am fost intampinata calduros de domnisoara consultant Secom, care mi-a pus cateva intrebari succinte despre tipul meu de ten, ce imi doresc de la un produs cosmetic si ce mi-ar placea sa testez. 
Inainte de vizita in magazin consultasem site-ul Secom. Deci, aveam o vaga idee despre ce produse as dori sa testez si anume untul de cacao, uleiul de levantica si crema de fata RadiantSkin HA Cream. Dar...am ales alte produse.   
Fiind o fire relativ comoda, am preferat uleiul de avocado in detrimentul untului de cacao, deoarece am considerat ca este mai usor de folosit. In locul uleiului de levantica am ales pudra de argila de bentonita, caci imi doresc sa incep o cura de detoxifiere, iar acest produs ma va ajuta sa elaborez masti corporale cu efect antioxidant. Al treilea produs ales a fost cel care ma atrasese din fata laptopului, crema de fata cu acid hialuronic RadiantSkin HA cream. Imi doream o crema de fata care sa imi lumineze fata, atat de obosita si care imi poate reda frumusetea naturala a fetei.  

Aceste alegeri le-am facut impreuna cu reprezenta Secom, care era foarte bine documenta si mi-a raspuns la toate intrebarile mele prompt. Mai mult, am primit sfaturi binevenite despre ingrijirea parului, corpului si a tenului. Desi folosesc argila pentru masti corporale si faciale, nu m-am gandit ca pot ¨gati¨ masti pentru scalp si par cu acest produs minune oferit de natura. 
Am aflat ca pot folosi ulei de avocado pentru demachierea zonei sensibile din jurul ochilor. Am fost surprinsa de acest sfat, deoarece nu m-am gandit pana acum ca ma pot demachia cu ulei de avcado. Fiind curioasa, aceasta a fost prima intrebuinare a uleiului de avocado. Recipientul produsului era sigilat asadar compusii activi (antioxidanti) nu puteau oxida. Pentru demachierea tenului, am aplicat o mica cantitate de ulei pe o discheta demachianta si am aplicat pe fata asa cum fac cu un demachiant obisnuit. Rezultatul : un ten perfect curat, ochi neiritati si zona sensibila din jurul ochilor intens hidratata. 

Am fost in magazin cu sora si nepoata mea care are trei anisori. A fost cuminte si linistita pe tot parcursul vizitei, ba chiar a socializat cu domnisoarele din magazin. Se pare că se simţea foarte bine în magazin. Probabil i-am transmis starea mea de bine. 

Mai tarziu aveam un curs istovitor de bioinformatica, asa ca parca as fi preferat sa raman acolo, printre multitudinea de produse.

Ce am gasit în Kit-ul de testat al buzzerului

-         un bol personalizat pentru prepararea măştilor şi cremelor homemade
-   10 cataloage cu produsele fito-dermatocosmetice Secom din gama Life-Flo
-    10 vouchere în valoare de 25 lei fiecare pe care să le împart la 10 prietene. Toate personele carora le-am povestit despre aceste produse, si-au dorit sa cumpere macar unul. Asa ca dupa cateva zile mai am doar 3 vouchere de impartit. 
-Ghidul de testare al Buzzerului       



In urmatoarele postari o sa va povestesc cate ceva despre fiecare produs in parte, inclusiv mastile handcraft pe care le-am incercat pana acum.

Cine este Secom
  



Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.
Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, L-citrulina, L-ornitina si multe altele.
  
Ce sunt produsele fito-dermatocosmetice Life-flo®?

Life-flo® este o gamă complexă de produse pentru îngrijire şi înfrumuseţare şi produse adresate tipurilor de ten care necesită tratamente dermatologice. Principiul care stă la baza formulării produselor Life-Flo® este asocierea ingredientelor naturale într-o manieră inovativă susţinută de rigurozitatea ştiinţifică.
Produsele Life-Flo® conţin ingrediente naturale, întâlnite în cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii până la tărâmurile exotice din Noua Zeelandă. Formulele Life-Flo® sunt create în baza cercetărilor ştiinţifice pentru a respecta fiziologia pielii şi pentru a oferi rezultate excepţionale prin aplicare topică, non-invazivă.
Gama Life-flo® este soluţia ideală, fie că îţi doreşti hidratare, fermitate şi elasticitate, luminozitate sau atenuarea hipersensibilităţii

Un comentariu: