vineri, 27 mai 2016

Buys of the week...Hot or Not?




Saptamana aceasta a fost destul de aglomerata pentru mine si nu am avut prea mult timp de shopping.

Dar, cum altfel se poate trata stresul si durerea de cap daca nu prin sedinte scurte si dese de shopping?

Este cel mai eficient leac impotriva rutinei de toate zilei.

Deci, mi-am sacrificat putin din timp si am fost prin magazine cu gandul la o geanta mare (sa incapa cel putin un laptop si jumatate :) plus alte caiete si agende.

Nu sunt o persoana foarte greu de multumit (exceptand cosmeticele) si imi repet mai mereu ca seeing is deceiving, believing is creating, adica mai pe scurt cred si voi vedea :).

In cazul acesta, odata ajunsa la fata locului, m-am orientat repede si dupa cateva tatonari am ales o geanta (incapatoare, cred ca ar putea intra daca nu China, cel putin un glob pamantesc) si o pereche de pantofi cu toc mic.



Geanta este din piele ecologica combinata cu piele de ponei (adica de bovine). Termenul de piele ponei te duce cu gandul la animalutele blajine pe care copiii le mangaie la gradina zoologica.

Din fericire, nu este asa. Pana in anii 60 chiar erau sacrificati ponei, insa odata cu dezvoltarea industriala si descoperirea de noi tehnologii de productie s-a trecut la prelucrarea pieilor de bovine in vederea obtinerii mai multor tipuri de piele, printre care si ¨pielea de ponei¨. Bovinele sunt animale blajine si ele, desigur.

De data aceasta, am facut o exceptie care confirma regula, si anume ca nu obisnuiesc sa cumpar articole din piele naturala, din cateva considerente: geanta este incapatoare, frumos compartimentata, iar culoarea este neutra, fiind mai usor de asortat.

Astazi am purtat-o prima oara si mi-a placut. Se simte bine pe umar, este stabila, manerele au dimensiunea potrivita.



Pantofii cumparati nu au fost inaugurati.

As fi vrut sa-i port tot astazi, dar in goana nebuna dupa autobuze si metrou la primele ore ale diminetii, nu as fi riscat...probabil as fi intarziat tot cat intarzii de obicei, dar as fi ajuns si desculta.

Ii voi purta zilele urmatoare, cand nu ma grabesc, sa vad cum se simt. Tocul este mic, cred ca sunt comozi si modelul imi place (doar eu i-am ales, nu?).

Imi vin in minte 1001 combinatii cu aceste noi accesorii, voi ce parere aveti?




























3 comentarii:

  1. Poneiul nu cred ca este bovina! Poate cabalina😛

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă citești mai atent, eu vorbeam despre un tip de piele "de ponei", asemănătoare cu piele de ponei, dar in realitate este piele de bovina vopsita. Hope it's clear now. :D

      Ștergere
  2. Poneiul nu cred ca este bovina! Poate cabalina😛

    RăspundețiȘtergere