vineri, 20 mai 2016


Review statia de calcat Tefal Pro Express Control GV8962

#buzztefal

Asa cum va spuneam intr-un articol trecut, datorita Buzzstore si Tefal am ocazia sa testez statia de calcat cu boiler GV8962.

Este prima mea statie de calcat si daca nu as fi avut ocazia sa o testez, nu as fi cumparat-o. De ce? Sunt destul de rezervata cand e vorba de noile tehnologii aparute pe piata. Merita sau nu? De obicei astept sa vad daca o inovatie se impune pe piata ca sa decid sa investesc in ea.

Totodata, nu imi imaginam ca o statie de calcat poate sa-mi scurteze sesiunile de calcat sau sa imbunatateasca aspectul hainelor asa cum s-a dovedit ca o face.

Inca de cand am folosit-o prima data mi-a placut aburul puternic care netezeste cutele hainelor, designul intuitiv, posibilitatea de a alege temperatura potrivita fiecarui tip de tesatura, dar si posibilitatea de a calca vertical.

Dupa cateva saptamani in care am testat-o aproape zilnic, pot afirma ca aceast produs este o investitie buna, atat pentru persoanele care calca foarte mult dar si pentru persoanele care vor ca hainele lor sa arate impecabil de fiecare data.


Iata unele motive:

Imi place ca am posibilitatea de a controla cantitatea de abur folosita prin cele doua butoane de pe manerul fierului.

Sora mea mi-a facut o vizita recent (cu cateva zeci de haine de calcat) si in timp ce calcam mi-a spus ca nu intelege de ce statia are doua butoane pentru controlul jetului de abur.

I-am spus ca putem folosi, in functie de preferinte, un jet de abur puternic apasand butonul Power Zone sau un abur variabil folosind butonul de sub maner.

Pe scurt, cantitatea de abur este adaptata in functie de nevoi dar si de tipul de tesatura pe care trebuie sa-l calcam. Jetul de abur puternic, de pana la 430 g/min asigura performante excelente in indepartarea rapida a cutelor chiar si in cazul tesaturilor groase, iar aburul variabil de pana la 120 g/min umezeste si inmoaie tesaturile pentru sesiuni de calcat eficiente si fara efort.




Am realizat un mic clip, primul din sesiunile mele de calcat, pentru a va convinge singuri de rezultatele pe care le-am obtinut cu Tefal GV8962.

Il puteti vedea mai jos:



Un alt aspect pozitiv al acestui produs este recipientul anticalcar detasabil. Nu mai am grija de a cumpara apa distilata. Colecteaza chiar si cele mai fine particule, pastrand depunerile separat, chiar si atunci cand statia este utilizata.

Sigur, in functie de preferintele fiecaruia, se poate folosi apa distilata parfumata pentru improspatarea hainelor, dar nu este obligatoriu de fiecare data. Deci, statia are o performanta de lunga durata a aburului.

Apreciez ca statia poate fi folosita aproape imediat cum o pornim (in aproximativ doua minute apa din recipientul generos de 1,6 l se incalzeaste) dar si ca, atunci cand e nevoie, putem detasa recipientul de apa pentru a-l reumple fara a stinge aparatul. Rezultat: sesiuni de calcat fara intrerupere.




Talpa statiei are un design special creat pentru a asigura o difuzie optima a aburului si o alunecare perfecta pe orice tip de tesatura pentru sesiuni de calcat eficiente, iar varful ascutit este conceput pentru acces usor in zonele dificile.

Sora mea s-a declarat incanta de performantele statiei de calcat Tefal GV8962, voi ce credeti?



Va reamintesc ca, daca inca nu sunteti convinsi de performantele unei statii de calcat, acum aveti ocazia sa o testati gratuit prin programul Tefal, prima statie

Orice stație de călcat cu boiler Tefal GVXXXX cumparata până pe 31 mai, vine garantat cu 60 de zile de testare. Dacă nu sunteti multumit, primiti banii înapoi. Regulamentul campaniei este disponibil AICI










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu