sâmbătă, 18 iunie 2016

Alegerile lui Olive Oyl



Vremea s-a dovedit a fi capricioasa cu noi, vara inca nu si-a intrat in drepturi.

Numai bine, inca mai putem purta perechea de balerini preferati, asortati la o rochie lejera, pentru plimbari lungi in oras sau parc.

Alegerile lui Olive Oyl de saptamana trecuta au fost:

1. Balerini 

Nu mai e necesara argumentarea alegerii balerinilor: comozi ca sa poata fugi de eternul amorez cu exces de zel (sau testosteron) Bluto, dar suficient de casual pentru o plimbare romantica cu Popeye.


2. Cordeluta elastica

Nu sunt date statistice care sa arate exact procentul in care accesoriile trebuie sa contribuie in alcatuirea unei tinute, dar cu siguranta au un rol esential.

Un accesoriu poate fi acel truc care scoate din anonimat o tinuta banala, sau dimpotriva, o pot ruina. 

In acele zile in care nu ai timp sa-ti aranjezi parul, iar acea carare nu iese cum ar trebui, o cordeluta elastica te poate scoate din incurcatura. 
 

3. Redbelt - centura rosie

Ca tot imi aminteste de un film, Redbelt (vi-l recomand cu drag), in aceasta saptamana am ales centura rosie. 

Daca in trecut era un accesoriu prezent pe toate podiumurile, in ultima perioada a fost lasat deoparte. Eu prefer sa-i prelungesc perioada de glorie, caci mi-a placut trendul. 

Intr-adevar nu oricine poate accesoriza o tinuta astfel si nu orice tinuta poate fi accesorizata cu o incingatoare, dar cand silueta si ocazia o permite, de ce nu? 

Fie ca este vorba de o camasa alba, parca prea simpla si anosta, sau o rochie neagra comuna, un accesoriu potrivit poate fi acel factor WOW care te scoate din anonimat.

Puteti vedea AICI cateva imagini graitoare cu must have-ul sezoanelor trecute.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu