marți, 16 mai 2017

LivecomTab - supliment alimentar ayurvedic, 100% natural din plante medicinale indieneÎntr-o epocă a junk food-ului şi a altor tentaţii nesănătoase, ficatul nostru are nevoie de ajutor pentru menținerea tonusului general al organismului.

De ceva timp am început o cură cu suplimentele alimentare Livecom, mărturiesesc cu reticenţă. Nu credeam în efecte miraculoase care se văd din primele zile de administrare. Efectele benefice le-am resimţit, spre surprinderea mea, după doar câteva zile.

Totuşi, de ce aş avea eu nevoie de suplimente alimentare pentru menţinerea funcţiei hepatice?

Încă de acum câţiva ani am simţit că ficatul meu e din ce în ce mai obosit, nu atât din cauza regimului de viaţă dezordonat, cât mai ales din cauza periodelor de suprasolicitare şi stres care au repercursiuni grave asupra organismului (încetinirea proceselor metabolice, a eliminării toxinelor şi chiar deteriorarea ireversibilă a hepatocitelor).

Livecom Tab este un supliment alimentar 100% natural, care conţine substanţe bioactive din extracte de plante medicinale indiene ayurvedice cu rol în susţinerea funcţiei hepatice în procesele de metabolizare (anabolism şi catabolism), stocare, transformare sau eliminare a tuturor substanţelor care pătrund în organism.

Fitonutrienţii contribuie la protejarea ficatului împotriva stresului oxidativ şi la menţinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice.

Prin stimularea unui tranzit intestinal normal este asigurata absorbţia nutrienţilor şi eliminarea a toxinelor.

Livecom ajută la eliminarea toxinelor şi a deşeurilor acumulate la nivelul sângelui, ficatului şi splinei din cauza unei alimentaţii dezechilibrate, consumului de alcool, medicamente hepatotoxice sau droguri.

Ce plante are în compoziţie Livecom Tab Ayurmed?

Fiecare tabletă are în compoziţie extracte naturale din 6 plante, care contribuie la susţinerea funcţiei hepatice şi regenerarea hepatocitelor:

Picrorhiza kurroa (Kutki) 100 mg - Această plantă susţine sănătatea şi funcţionarea normală a hepatocitelor, mai ales în caz de intoxicaţie cu substanţe hepatotoxice şi menţine nivelul normal al enzimelor hepatice şi al bilirubinei serice. Susţine depunerea normală a grăsimilor în ficat şi este protector împotriva virusurilor hepatice. Contribuie la menţinerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculata (Kalmegh) 100mg  - Susţine funcţia digestivă prin creşterea fluxului biliar şi menţinerea nivelului normal al enzimelor hepatice.

Eclipta alba (Bhringraj)100 mg - Susţine funcţiile metabolice ale ficatului şi eliminarea pe cale naturală a toxinelor.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki) 100 mg - Această plantă are un rol important, favorizează producţia şi eliminarea bilei, astfel  prevenind formarea calculilor biliari.

Este hepatoprotector, menţine integritatea hepatocitelor şi protejează membrana celulară datorită inhibării procesului de peroxidare lipidică (este antioxidant). Menţine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar şi detoxifierea hepatică.

Piper longum (piper indonezian) 25 mg - Tonic general, ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ şi la adaptarea acestuia la condiţiile stresante ale mediului de viaţă.

Mandur bhasma (oxid de fier) 25 mg - Fierul are rol de susţinerea al eritropoiezei (procesul de formare al hematiilor), este antianemic şi contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului şi splinei.

 Modul de utilizare al tabletelor:

Se administrează cu 30 de minute înainte de masă, minim o lună. Cura recomandată este de 3 luni.

Pentru copii cu vârsta de 5-14 ani se recomandă administrarea a 1-2 tablete pe zi, iar pentru cei cu vârsta peste 14 ani şi adulţi 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Cum a fost pentru mine cura cu suplimentele nutritive Livecom Tab?

După câteva zile de la începerea curei, m-am simţit din nou plină de energie şi cu un tonus fizic şi psihic de invidiat. Nu mă mai simt atât de obosită la sfârşitul zilei, nu mai mă trezesc cu greu când sună ceasul. Recunosc, îmi place ce văd în oglindă.

Tranzitul intestinal funcţionează în parametri fiziologici normali şi tenul încărcat de imperfecţiuni (cauzate de excesul de toxine) s-a curăţat aproape complet. Un indicator foarte important pentru mine al funcţiei hepatice este tenul luminos şi radiant, care pur şi simplu emană sănătate.

În concluzie, Livecom Tab este un produs calitativ, la un preţ avantajos. Eu l-am înlocuit cu alte produse din aceeaşi gamă de pe piaţă, care se găsesc la preţuri mult mai piperate.

Suplimentul se găseşte în două variante (un tub care conţine 50 de tablete la un preţ de 15 ron şi  în varianta maxi cu 100 de tablete la 26 ron).

De asemenea, Livecom se găseşte şi sub formă de sirop (cu sau fără zahăr). Siropul fără zahăr este recomandat diabeticilor sau persoanelor care doresc să-şi menţină silueta.

Despre brandul Ayurmed 

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub forma de tablete si siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA).

De asemenea, intreaga gama de cosmetice produse sub brandul Ayurmed (creme de hidratare si masaj, demachiant, masti pentru fata, sampoane) este avizata de Ministerul Sanatatii.

Dacă vă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre aceste produse, puteţi scrie pe site-ul Ayurmed şi un consultant vă va răspunde. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu