duminică, 27 noiembrie 2016

Review Givenchy Noir Couture 4 in 1 Mascara




Astazi vreau sa va prezint cea mai recenta achizitie din categoria produselor de make-up, de care sunt tare incantata. (happy me, yey) :)

Pana de curand foloseam Estée Lauder Sumptuous. Simteam totusi ca am ochii umflati putin seara dupa ce ma demachiam si m-am gandit ca poate e din cauza rimelului.

Am zis ca trebuie sa mai experimentez si ca merita sa incerc ceva nou, mai ales acum, cand am de unde sa aleg. In magazinul Sephora, de unde de altfel l-am achizitionat, oscilam intre Benefit They re real!, Urban Decay Perversion si Givenchy Noir Couture. 

Cum rimelul Benefit They re real este in trend si eu sunt extrem de influentata de review-urile si parerile celorlalti, inclinam spre achizitia acestuia. 

Amintindu-mi totusi de experienta recenta cu paleta Sleek cumparata recent (cand am timp o sa fac si swatch-uri sa vedeti ce culori ¨pigmentate¨...are) din cauza tutorialelor de pe vloguri care o elogiau, am zis sa ma abtin si sa merg cu Ghivenchy pentru ca este...Ghivenchy (cel putin parfumurile Ghivenchy sunt printre preferatele mele).

Asadar, am optat pentru un rimel Givenchy Noir Couture 4 in 1, cu care m-am imprietenit de minune in ultima perioada. Periuta, oarecum atipica, este minunata, iar genele mele au volum xxl dintr-o singura aplicare.

De altfel, nici nu obisnuiesc sa aplic mascara de mai multe ori, caci piciorusele de paianjen nu ma fascineaza (am remarcat recent in Dm un rimel Maybelline Spider Mascara, pe care l-am si testat dar nu-mi place deloc cum arata genele incarcate).

Mascara Givenchy Noir Couture 4 in 1aplicata intr-un singur strat se vede asa la mine:








Quite impressive, at least for me!


Imi place volumul dramatic al genelor, si acesta la o singura aplicare! Cu siguranta este cea mai buna mascara pe care am testat-o pana acum.

Ce promite ca face?

Aceasta mascara 4 in 1 promite volum, alungire, curbare, si ingrijire delicata.

De ce imi place?

Mascara ¨multitasking¨ Givenchy contine un complex de elemente cu rol in ingrijirea, revitalizarea, fortificarea si protejarea genelor. Trebuie sa recunosc ca mi-am dorit o mascara care sa nu fie agresiva cu ochii sau genele mele.

Stiti voi, acel tip de mascara care iti irita ochii atunci cand te demachiezi sau pe care o simti intreaga zi pe gene. Un alt aspect wow este viteza cu care se usuca, deci nu se intinde dupa ce e aplicata.

And now, last but not least, inca un avantaj: mascara se gaseste si in varianta travel size (4gr.), numai buna daca nu doriti sa investiti intr-o mascara fara sa o testati inainte.

De la mine are 5 stelute norocoase, negasindu-i nici un neajuns pana acum si v-o recomand cu incredere!









Un comentariu:

  1. Free No Deposit Bonuses 2021 ✔️ Claim $10 free
    No Deposit Bonus Codes 토토 프로토 for 2021 토토 커뮤니티 ➤ Get $5 Free 할리우드 배우 노출 Bet 라이브바카라조작 at one of the Best No Deposit Casinos in the USA ✚ No Deposit 사설 사이트 Required!

    RăspundețiȘtergere